Onze huiswerkbegeleiding tips en nieuws

Wanneer heeft mijn kind huiswerkbegeleiding nodig

Wanneer heeft mijn kind huiswerkbegeleiding nodig? Soms vinden ouders het moeilijk om in te schatten wanneer hun kind huiswerkbegeleiding nodig heeft. Een slecht resultaat kan bijvoorbeeld slechts tijdelijk zijn, of het kind kan een tijdje in een dip zitten. Waar ligt de grens tussen tijdelijke

Verder lezen »

Hoe krijgt mijn kind structuur in het huiswerk?

Waarom is structuur hebben in het huiswerk belangrijk?​ Structuur krijgen in het huiswerk is enorm belangrijk. Niet alleen raakt uw kind gemotiveerder om te leren en dus naar school te gaan, de resultaten pakken uiteindelijk ook nog eens vele malen positiever uit. Maar hoe krijgt

Verder lezen »

Huiswerkstructuur voor mijn kind

Huiswerkstructuur aanbrengen voor mijn kind Huiswerkstructuur voor mijn kind; waar moet ik beginnen en waar ben ik zeker van de best mogelijke begeleiding? Het zijn vragen die u zichzelf stelt als u ervoor kiest om begeleiding in te schakelen voor uw zoon of dochter. Er

Verder lezen »

Huiswerkbegeleiding en bijles voor het vak geschiedenis

Huiswerkbegeleiding en bijles voor het vak geschiedenis U weet het vanuit uw schooltijd waarschijnlijk nog erg goed. Tijdens het vak geschiedenis worden er behoorlijk wat uiteenlopende onderwerpen behandeld. Daarom is het de normaalste zaak van de wereld dat sommige hoofdstukken makkelijker te begrijpen zijn dan

Verder lezen »

Welke studievaardigheden moet mijn kind leren?

Welke studievaardigheden moet mijn kind leren? Welke studievaardigheden moet mijn kind leren? Het is een vraag die alle ouders zichzelf stellen als het kind start aan een nieuw studiejaar, aan een nieuw blok of over het algemeen gedurende het gehele leertraject. Studievaardigheden is natuurlijk een

Verder lezen »

Thuis huiswerkbegeleiding voor mijn kind

Thuis huiswerkbegeleiding voor mijn kind Thuis huiswerkbegeleiding voor mijn kind hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Vandaag de dag zijn er namelijk lessen in kleine klassen online te volgen. Er is hierdoor erg veel tijd voor uw zoon of dochter om vragen te stellen,

Verder lezen »

Welke studievaardigheden heeft mijn kind nodig?

Welke studievaardigheden heeft mijn kind nodig? Welke studievaardigheden heeft mijn kind nodig? Het is een vraag die u zich ongetwijfeld wel een keertje stelt in de loop van de studietijd van uw zoon of dochter. Helemaal niet zo gek, want u doet er natuurlijk maar

Verder lezen »