Welkom bij Studiebloei

 

Over ons

Studiebloei huiswerkbegeleiding heeft als doel om uw kind zelfstandig te maken in het leren en maken van het huiswerk. Het doel op langere termijn is dat uw kind uiteindelijk onze methode ‘onder de knie’ krijgt en deze gedachteloos overal kan toepassen. Onze studievaardigheden zijn namelijk ook op de universiteit, het HBO of welke studierichting dan ook uitstekend te gebruiken.

Bij Studiebloei helpen wij uw kind op eigen kracht zijn/haar talenten te leren ontdekken en gebruiken. Met onze huiswerkbegeleiding en coaching kan uw kind zelfstandig het schoolwerk combineren met andere buitenschoolse activiteiten.

Als de schoolresultaten van uw kind verbeteren, kunnen we praten over meer ruimte voor sport, muziek, sociale contacten en andere interesses. Dat verbetert vaak ook de sfeer en onderlinge verhoudingen thuis binnen het gezin. Daarnaast groeit het zelfvertrouwen van uw kind enorm, wanneer hij/zij ontdekt dat ze op eigen kracht in staat is de studiehouding en resultaten aan te pakken. Op deze manier maken we onszelf uiteindelijk graag overbodig en spreken we van een succesvolle begeleiding.

Omdat de huiswerkbegeleiding online is kan uw kind op elke locatie de begeleiding volgen. Hierdoor verliest uw kind geen reistijd en voelt het zich altijd op zijn/haar gemak. Woont u bijvoorbeeld in een dorp waar weinig tot geen huiswerkbegeleiding of bijlessen beschikbaar zijn? Dan is online huiswerkbegeleiding voor uw kind een goed alternatief. Studies hebben meerdere malen aangetoond dat een puber je het beste leert in een vertrouwde omgeving. Omdat er thuis geen afleiding is en op een vertrouwde omgeving de begeleiding volgt, benut uw kind zijn/haar tijd optimaal en wordt de stof het best geleerd.

Ons doel is dat uw kind snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig aan de slag kan. Uiteraard met betere resultaten en super gemotiveerd om te leren!

driehoek roze
gele stip
Laat huiswerk de sfeer thuis niet domineren

Wij zorgen er voor dat uw kind de juiste studievaardigheden aanleert, begeleid wordt bij het ontwikkelen van nieuwe studiegewoonten en gecoacht wordt naar zelfstandigheid.

Beperkt aantal plekken

Ervaar hoe verslavend huiswerk maken en leren kan zijn
Wacht niet
Bezetting in percentage
4 uur p/w Onderhouden huiswerk en studievaardigheden
23%
6 uur p/w Opstarten huiswerk en studievaardigheden
34%
8 uur p/w Achterstand aanpakken en opstarten studievaardigheden
58%

Met veel enthousiasme verwelkomen wij de eerste-, tweede- en derdejaars VMBO, HAVO en VWO scholieren uit de steden e.o.
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Almere, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Breda, Roermond, Leiden, Arnhem, Maastricht, Deventer, Amersfoort, Woerden, Den Bosch, Middelburg, Bergen op Zoom, Waalwijk, Sittard, Alphen a/d Rijn, Lelystad, Nieuwegein, Gorinchem, Leerdam, Enschede, Alkmaar, IJsselstein, Moordrecht, Ede, Veenendaal, Zwolle, Weert, Helmond, Assen, Meppel, Dronten, Heerenveen, Leeuwarden, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Nijkerk, Zaltbommel, Wijchen, Zutphen, Groningen, Delfzijl, Stadskanaal, Etten-Leur, Oss, Uden, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Bronckhorst, Montfoort, Zeist, Gouda, Vlissingen, Schiedam, Bodegraven, Waddinxveen, Ridderkerk, Zwijndrecht, Vlaardingen, Tiel, Geleen, Zoetermeer, Voorburg, Brunssum, en Middelburg.