Voor wie is Studiecoaching?

Studiecoaching is geschikt voor alle eerste-, tweede-, en derdejaars VMBO, HAVO en VWO scholieren die moeite hebben met huiswerk maken en leren. Onze studiecoach is ervaren in het begeleiden van scholieren en met name tweede en derde fase pubers die bijvoorbeeld vanwege dyslexie, AD(H)D, faalangst, perfectionisme, autisme, of een (chronische) ziekte moeilijker kunnen studeren. Studiebloei helpt echter ook studenten die ‘gewoon’ moeite hebben met plannen, last hebben van concentratieproblemen of studeren uitstellen of ontwijken. Studiebegeleiding is ook geschikt voor studenten die efficiënter willen studeren, bijvoorbeeld omdat ze de studie combineren met een sport op top niveau.

Wat houdt studiebegeleiding in?

Wij bieden aan uw kind ondersteuning bij alles wat met studeren te maken heeft. U moet hierbij denken aan het maken van een planning en het opdelen van opdrachten en leerstof in overzichtelijk behapbare blokjes. Ook kijken wij naar het studiegedrag van uw kind en naar hoe dit gedrag eventueel aangepast kan worden, zodat uw kind beter en efficiënter studeert. Wij leren studievaardigheden aan op het gebied van: Planning, Presenteren, Uitstelgedrag, Efficiënt studeren, Timemanagement, Concentratieproblemen

Studiebegeleiding van een Studiecoach is maatwerk. Hoe de studiecoach precies te werk gaat, hangt dus af van de specifieke situatie en de hulpvraag van die u heeft voor uw kind. Het doel van de begeleiding is om effectieve studievaardigheden aan te leren, zodat uw kind na de studiebegeleiding zelfstandig verder kan.

Studiecoaching één op één

Studiecoaching

Doel gericht en één op één studiecoaching en training
53,- per training en coaching uur
  • Gediplomeerde Studiecoach
  • 60 minuten training en coaching
  • Minimale afname is 6 uur coaching en training 1 op 1
  • 15+ jaar ervaring in begeleiden en coachen van pubers
  • Voor 1e, 2e, 3e jaars VMBO, HAVO, VWO scholieren
  • Wekelijks nieuwe training en coaching van dezelfde persoon
  •  
  •  
  •  
Privé Coaching
Laat huiswerk de sfeer thuis niet domineren

Wij zorgen er voor dat uw kind de juiste studievaardigheden aanleert, begeleid wordt bij het ontwikkelen van nieuwe studiegewoonten en gecoacht wordt naar zelfstandigheid.

Beperkt aantal plekken

Ervaar hoe verslavend huiswerk maken en leren kan zijn
Wacht niet
Bezetting in percentage
4 uur p/w Onderhouden huiswerk en studievaardigheden
23%
6 uur p/w Opstarten huiswerk en studievaardigheden
34%
8 uur p/w Achterstand aanpakken en opstarten studievaardigheden
58%

Met veel enthousiasme verwelkomen wij de eerste-, tweede- en derdejaars VMBO, HAVO en VWO scholieren uit de steden e.o.
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Almere, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Breda, Roermond, Leiden, Arnhem, Maastricht, Deventer, Amersfoort, Woerden, Den Bosch, Middelburg, Bergen op Zoom, Waalwijk, Sittard, Alphen a/d Rijn, Lelystad, Nieuwegein, Gorinchem, Leerdam, Enschede, Alkmaar, IJsselstein, Moordrecht, Ede, Veenendaal, Zwolle, Weert, Helmond, Assen, Meppel, Dronten, Heerenveen, Leeuwarden, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Nijkerk, Zaltbommel, Wijchen, Zutphen, Groningen, Delfzijl, Stadskanaal, Etten-Leur, Oss, Uden, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Bronckhorst, Montfoort, Zeist, Gouda, Vlissingen, Schiedam, Bodegraven, Waddinxveen, Ridderkerk, Zwijndrecht, Vlaardingen, Tiel, Geleen, Zoetermeer, Voorburg, Brunssum, en Middelburg.